Dag 5

Denna dag har tillägnats vila. Imorse tog vi en taxi till White Sand Beach – en av de platser i Khao Lak som drabbades hårdast av tsunamin. Tanken var att vi skulle sola och bada, men under en strandpromenad upptäckte vi ett ödelagt hotell som inte återuppbyggts sedan tsunamin, så det vart en del arbete ändå. Thailändarna, och asiater i allmänhet, är otroligt vidskepliga av sig, och kanske kan spökrädslan vara orsaken till att det fortfarande står orört? Vi förstår dem, då det kändes obehagligt att vistas kring den igenväxta poolen och de raserade byggnaderna.

Efter morgondagens besök i ännu en hårt drabbad by – Ban Nam Kem, väntas vi återvända till White Sand för intervjuer med restaurangägare, samt övriga efterforskningar. På kvällen är tanken att vi ska stanna kvar och äta middag på en av strandrestaurangerna, samt beskåda den vackra solnedgången.

I nuläget sitter vi på hotellet nyduschade och en aning röda, redo för middag på Bangniangs huvudgata. Hörde att det kommit stora mängder snö hemma. Vi längtar INTE hem! Tror bestämt att vi tar och stannar en vecka till…


Kommentarer
Postat av: Andy

"Vi längtar INTE hem! Tror bestämt att vi tar och stannar en vecka till…"



Hahahaha! Jag tror Ni gör det! :=)

2010-01-28 @ 13:08:11
Postat av: mikelas mormor

Det gör ni rätt i,ta chansen när ni ändå är där ha ha ha, tycker ni är jätte duktiga som har kunnat få så mkt upplysningar av olika slag.Ha det bra och var rädda om er.Sylvia

2010-01-28 @ 15:57:37
Postat av: lisa, syster till linnéa

Låter som ni har det bra där nere, gör ett bra jobb samtidigt som ni får den sköna värmen! Fortsätt med det ni gör så blir det nog ett strålande resultat!



Saknar dig faktisk lite linnéa..;)haha.

KRAM/Lisa.

2010-01-28 @ 23:21:09
Postat av: Kurt

Hej och hälsningar från ett kyligt Enköping med många vänner som känner varmt för er.

Jag är stolt över er och önskar att ni fortsätter ta er fram på vägen med er underbara frimodighet dock är dagen för er redovisning av plastkunskaper lottad och inskriven på gensus. Så nu måste ni komma hem! (Finns förstås webbkameror...)

Bästa hälsningar

Var rädda om er!

/Kurt

2010-01-29 @ 08:08:06
Postat av: Pontus W

Jag tycker ni verkar jobba på jätte bra. Det gör mig stolt att gå samma program som er. Keep up the good work! Saknar er:)



/pontus

2010-01-29 @ 12:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0